Közel 100 tő kendert foglaltak le a rendőrök

2020. február 27. 15:47 | behir.hu

Hunyán, egy házban 98 tő, a gyanú szerint kábítószert tartalmazó kendernövényt és szárított növényi törmeléket foglaltak le a rendőrök. A férfit, aki a nyomozás eddigi adatai szerint termesztette és fogyasztotta a növényeket, a rendőrség őrizetbe vette.

Kábítószer gyanúját keltő növényi törmeléket találtak a szarvasi rendőrök 2020. február 26-án, Hunyán, egy házban. A nyomozók az épületben házkutatást tartottak és 98 tő kendernövényt foglaltak le. A növények a gyanú szerint kábítószert tartalmaznak. Az élő tövek mellett szárított növényi törmeléket is lefoglaltak a rendőrök.

A Szarvasi Rendőrkapitányság nyomozói a 36 éves dorogi férfit kábítószer birtoklása bűntett elkövetésével gyanúsítják és őrizetbe vették. A lefoglalt kendernövények és szárított növényi törmelékek hatóanyag-tartalmát a rendőrség igazságügyi szakértővel vizsgáltatja meg.

Galéria

Forrás: police.hu

További programok »

Itthon

Eltiltás hatálya alatt vezetett a békéscsabai férfi, börtönbüntetésre ítélték

Eltiltás hatálya alatt elkövetett járművezetés bűntette miatt az Orosházi Járási Ügyészség vádirata alapján 8 hónap időtartamú végrehajtandó (!) börtönbüntetésre ítélt jogerősen az Orosházi Járásbíróság előkészítő ülésén egy 55 éves büntetett előéletű, visszaesőnek minősülő békéscsabai férfit. A bíróság ezen felül 2 évre eltiltotta a közügyek gyakorlásától és 3 évre a közúti járművezetéstől is.
10:47
FEL