Köröstarcsa külterületéről lopott fával üzletelt egy férfi

2021. október 18. 14:55 | behir.hu

Tíz tölgyfát vágott ki engedély nélkül egy önkormányzati tulajdonú erdőből egy férfi Köröstarcsa külterületén. A lopott fát tüzelőnek eladta. Az ügy vizsgálata befejeződött, a nyomozás iratai az ügyészségre kerültek.

Fát lopott egy férfi 2021. július 18-a és 20-a között Köröstarcsa külterületéről, egy önkormányzati erdőből. Tíz darab 14 és 20 centiméter közötti törzsvastagságú, 10-12 méter magas fát vágott ki. A lopott fákat pénzzé tette, 44 ezer forintért tüzelőnek eladta egy körösladányi nőnek.

A rendőrök a fát lefoglalták, a férfi ellen pedig büntetőeljárást indítottak. A lopás miatt elrendelt nyomozás vizsgálati szakaszában a rendőrség a szükséges eljárási cselekményeket elvégezte és az ügy iratait 2021. október 15-én továbbította az ügyészségre.

Forrás: police.hu

További programok »

Itthon

A fiatalok jövője az agráriumban van?

Ma az agrártechnikumok és -szakképző iskolák kiszámítható életpályát kínálnak, XXI. századi körülmények között XXI. századi tudást biztosítanak. A fiatalok a szakmájuk mestereivé válhatnak, továbbtanulhatnak, majd így a munka világában is sikeresen megállhatják a helyüket - mondta Nagy István agrárminiszter egy hétvégi díjátadó ünnepségen.
06:24
FEL