Kispályás labdarúgó-bajnokság az ország rendőreinek Orosházán

2016. május 28. 04:40 | Mikóczy Erika

 

Az ORFK Rendészeti Szervek Kiképző Központjának felkérése alapján idén a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság rendezte meg az Országos Rendőr Kispályás Labdarúgó-bajnokságot. A tornára, amelynek mérkőzéseit május 26-án, Orosházán játszották, 17 területi rendőri szerv csapata nevezett. Az egész napos rendezvényen, négy pályán, közel 200 játékos futballozott. A csapatok rendkívül komolyan vették a játékot, de sportszerűen küzdöttek, így a mérkőzéseken nem történt komolyabb sérülés és egyetlen játékost sem kellett kiállítani.

A bajnokságot a Készenléti Rendőrség csapata nyerte. Ezüstérmet szerzett a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság válogatottja és bronzérmes lett a Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság csapata. A versenybizottság a torna legjobb játékosának a Fejér megyei Nagy Attilát választotta. A legjobb kapusnak járó díjat a Készenléti Rendőrség aranyérmese, Dávid Gábor érdemelte ki. A gólkirályi címet a 8 találatot elérő Békés megyei Péli Tamás szerezte meg. A legjobb hazai játékos pedig a tornán szintén nagyszerű kapusteljesítményt nyújtó Szakadáti Norbert lett.

Az okleveleket és serlegeket Vincze P. Márton, az ORFK Rendészeti Szervek Kiképző Központjának vezetője, a Magyar Rendészeti Sportszövetség ügyvezető elnöke, valamint dr. Polyák Zsolt r. dandártábornok, a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság vezetője adta át a legjobb teljesítményt nyújtó csapatoknak és a különdíjakban részesült játékosoknak. A Magyar Rendészeti Sportszövetség különdíját a legsportszerűbben játszó Repülőtéri Rendőri Igazgatóság csapata vehette át Vincze P. Mártontól, a szervezet ügyvezető elnökétől. Az egész napos tornán közreműködő játékvezetők tárgyjutalomban részesültek.

 

A bajnokság végeredménye: 

 1. Készenléti Rendőrség
 2. Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság
 3. Hajdú-Bihar Rendőr-főkapitányság
 4. Békés Megyei Rendőr-főkapitányság
 5. Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság
 6. Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság
 7. Budapesti Rendőr-főkapitányság
 8. Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság
 9. Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság
 10. Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság
 11. Heves Megyei Rendőr-főkapitányság
 12. Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság
 13. Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság
 14. Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság
 15. Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság
 16. Repülőtéri Rendőri Igazgatóság
 17. Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság

Forrás: police.hu

FEL