Kinyitja kapuit az érdeklődők előtt a Kodolányi János Egyetem Orosházán

2018. november 29. 11:06 | behir

Az orosházi székhelyű felsőoktatási intézmény nyílt napot tart december 7-én, melyre minden érdeklődőt várnak.

A Kodolányi János Egyetem tájékoztatása szerint a program 10 órakor indul, amikor Dr. Szabó Péter, a KJE rektora megnyitja a nyílt napot, majd bemutatja az intézményt. 11 órától a résztvevő diákok csoportokra bontva megismerkedhetnek az Orosházán induló alapképzési szakokkal (emberi erőforrások, gazdálkodás és menedzsment, kommunikáció- és médiatudomány, közösségszervezés, szociális munka, turizmus-vendéglátás), meghallgathatják Dr. Bartha Adrienn, a KJE tanulmányi igazgatójának előadását a 2019. évi felsőoktatási felvételi eljárásról. 

Ezen felül a diákok és szüleik tanácsadáson is részt vehetnek, Butor Klára, a KJE Jól-léti Kabinet vezetője a pályaorientációról és az egyetemi jól-létről beszél és pályaválasztási teszt kitöltésére is lesz lehetőség.

További programok »

Itthon

Gyulán is létesült okos zebra a gyalogosok védelme érdekében

Újabb okos zebrával bővült Békés megye – Ezúttal Gyula központjában, a nagy forgalmú Béke sugárúton létesült egy kivilágított gyalogosátkelőhely. A kezdeményezéshez korábban Orosháza és Békéscsaba is csatlakozott. A Generali a Biztonságért Alapítvány pályázatának elsődleges célja a közlekedésbiztonság, azon belül pedig a gyalogosok védelme.
06:56
FEL