Kinyitja kapuit az érdeklődők előtt a Kodolányi János Egyetem Orosházán

2018. november 29. 11:06 | behir

Az orosházi székhelyű felsőoktatási intézmény nyílt napot tart december 7-én, melyre minden érdeklődőt várnak.

A Kodolányi János Egyetem tájékoztatása szerint a program 10 órakor indul, amikor Dr. Szabó Péter, a KJE rektora megnyitja a nyílt napot, majd bemutatja az intézményt. 11 órától a résztvevő diákok csoportokra bontva megismerkedhetnek az Orosházán induló alapképzési szakokkal (emberi erőforrások, gazdálkodás és menedzsment, kommunikáció- és médiatudomány, közösségszervezés, szociális munka, turizmus-vendéglátás), meghallgathatják Dr. Bartha Adrienn, a KJE tanulmányi igazgatójának előadását a 2019. évi felsőoktatási felvételi eljárásról. 

Ezen felül a diákok és szüleik tanácsadáson is részt vehetnek, Butor Klára, a KJE Jól-léti Kabinet vezetője a pályaorientációról és az egyetemi jól-létről beszél és pályaválasztási teszt kitöltésére is lesz lehetőség.

További programok »

Itthon

Megjavították a jaminai KRESZ- park megrongált jelző tábláit

A Békéscsabai Városgazdálkodási Kft. kevesebb, mint két hét alatt megjavíttatta a jaminai KRESZ-park súlyosan megrongált jelzőtábláit. A tereprendezés után pénteken visszaállították a park korábbi állapotát. A károk helyreállítása több mint 100 ezer forintba került.
2019. július 20. 18:51
FEL