Kézilabda: Új átlövő Békéscsabán

2020. szeptember 18. 18:05 | Kovács Dávid

A Békéscsabai Előre NKSE az idény végéig szóló szerződést kötött a 22 éves, átlövőként bevethető Csepregi Anitával, aki 2008-ban Békéscsabán kezdett el kézilabdázni.

A napokban tovább nehezedett az EUbility Group-Békéscsabai Előre NKSE helyzete, hiszen több játékosát is elvesztette. A kölcsönben szereplő, négy mérkőzésen 11 gólt szerző Vámosi Pannát a korábbi csabai kedvenc, Aleksandra Vukajlovic súlyos sérülése miatt azonnali hatállyal visszarendelte a Debreceni VSC együttese.

A szerdai, Ferencváros elleni mérkőzésen megsérült, eddig 10 találatot jegyző Borgyos Panna csütörtökön MR vizsgálaton járt, amelynek eredménye péntek reggel megérkezett, a sportoló elülső keresztszalag-szakadást szenvedett, műtét és hosszadalmas felépülés vár rá.

A szerb válogatott átlövő, Ivana Mitrovic Belgrádban vállműtéten esett át, rehabilitációja több hónapot vesz igénybe.

A klub az idény végéig szóló szerződést kötött a 22 éves, átlövőként bevethető Csepregi Anitával, aki 2008-ban Békéscsabán kezdett el kézilabdázni, legutóbb pedig a másodosztályú Tempo KSE együttesében szerepelt. A sportoló 2017-ig az Előre NKSE utánpótlás korosztályaiban játszott, így most visszatért nevelőklubjához - írja a csabai klub közleménye.

Az Előre NKSE a kialakult helyzetben szeretné megerősíteni a keretét, ennek érdekében folyamatosan figyeli a klub a játékospiacot, több esetben már konkrét egyeztetések is zajlanak.

 

További programok »

FEL