Kevesebb, mint két hétig lehet jelentkezni még a meseíró pályázatra

2023. június 18. 15:45 | Varga Diána

Meseíró pályázatot hirdetett a Magyar könyv is magyar termék elnevezésű szervezet 8 éves kortól gyakorlatilag bárki számára.

Legyél te is író! címmel hirdetett pályázatot a Magyar könyv is magyar termék szervezet. A felhívásra a 8–10, a 10–14, a 14–18 éves korosztály munkáit várják, de 18 év felett, versenyen kívüli kategóriában is lehet nevezni. 

A választható témák a következők: A) Varázserőt kapsz egy teljes napra, hogy segíthess a tavi tündérnek; B) Egy napra belebújhatsz a kedvenc állatod bőrébe; C) Képességed lehet bármilyen szuper eszköz megépítésére. Mit kezdenél ezzel a tudással? Az elkészült munkák mellé rajzot is lehet készíteni. A pályázat határideje június 30. 

A szervezők tájékoztatása szerint a zsűriben részt vesznek a HELMA Kiadó munkatársai, írók, ismert művészek; a kiadó emellett minden mesét megjelentet egy e-könyvben. A legjobbak további értékes jutalmakat kaphatnak.

A versenyen kívüli kategóriában azok is elküldhetik a meséjüket akik idősebbek, mint 18 év. Az ő történeteiket Sky S. T. írónő és az ő béta-olvasói bírálják el, a legjobb történetek megjelennek Sky S. T. könyveiben. 

A pályázatról további részletek ide kattintva érhetőek el. 

További programok »

Kultúra

Hivatalosan is elkezdődött a Munkácsy 180 emlékév Békéscsabán

Hivatalosan is elkezdődött a Munkácsy 180 emlékév Békéscsabán. A festőóriás 180. születésnapja alkalmából megkoszorúzták a művész mellszobrát a Munkácsy Mihály Múzeum kertjében, majd megnyílt az a kiállítás, amely Munkácsy Honfoglalás című festményének két vázlatát mutatja be. Ezzel egy időben a 2024-es év Munkácsy torta pályázat díjazottját is elismerték a nagyközönség előtt.
2024. február 20. 19:21
FEL