Két súlyos és három könnyű sérült

2017. augusztus 30. 12:49 | behir

Baleset Kaszaperen, Orosházán, Biharugrán és Gyulán.   Békés megyében 2017. augusztus 29-én öt személyi sérüléssel járó közlekedési balesetről érkezett bejelentés. Kaszaper külterületén 9 óra 15 perc körül egy személygépkocsi hátulról nekiütközött egy álló…

Baleset Kaszaperen, Orosházán, Biharugrán és Gyulán.

 

Békés megyében 2017. augusztus 29-én öt személyi sérüléssel járó közlekedési balesetről érkezett bejelentés.

Kaszaper külterületén 9 óra 15 perc körül egy személygépkocsi hátulról nekiütközött egy álló kisteherautónak. A mentők az autó vezetőjét könnyű sérüléssel vitték kórházba.

Fél órával később Orosházán, a Könd utcán összeütközött egy személyautó és egy elektromos kerékpárral közlekedő férfi. A balesetben a férfi könnyebben megsérült.

Biharugrán, a Körös utca és a Bölönyi utca kereszteződésében 16 óra után néhány perccel egy autónak nekiütközött egy kerékpáros férfi, aki elesett és súlyos sérülést szenvedett.

Gyulán, a Kossuth Lajos utcán 18 óra 45 perc körül egy kerékpárral közlekedő gyermek nekihajtott egy parkoló autónak, elesett és könnyebben megsérült.

Szintén Gyulán, a Tormássy tér és a Pósteleki utca kereszteződésében 22 óra 15 perc körül összeütközött és elesett két kerékpáros, akik közül az egyik súlyos sérülést szenvedett.

 

Forrás: police.hu

További programok »

Gyula

Weisz Mór leszármazottai találkoztak a gyulai Weisz-villában

Weisz Mór leszármazottjainak családi találkozóját tartották meg az egykori Weisz-villában, a gyulai Béke sugárúton, júliust 14-én. A néhai gyulai kereskedő borméréssel kezdte, majd az első gyulai konyakgyár és pálinkafőzde is az ő nevéhez kötődik.
2019. július 15. 07:57
FEL