Két közlekedési baleset történt csütörtökön

2019. július 19. 11:41 | behir

Két közlekedési baleset miatt kellett a rendőröknek intézkednie csütörtökön, Csorváson és Battonya külterületén.

Csorváson, a Bocskai utca és a Móricz Zsigmond utca kereszteződésében, július 18-án 12 óra 45 perc körül egy személygépkocsi elütött egy kerékpáros gyermeket, aki az úttest melletti bokros részről hajtott ki az útra. A fiú könnyű sérülést szenvedett.

Battonya külterületén 18 óra 20 perckor személygépkocsi mezőgazdasági vontatóval ütközött. A személygépkocsi árokba borult, a vezetője és utasa könnyű sérülést szenvedett.

 

Baleset Battonya külterületén 2019. 07. 18-án. Fotó: police.hu

Baleset Battonya külterületén 2019. 07. 18-án. Fotó: police.hu

 

Békéscsabán, a vasútállomáson 9 óra körül a járőröző rendőrök felfigyeltek egy idős nőre, aki egyedül volt és zavartnak tűnt. Odamentek hozzá, megkérdezték, segíthetnek-e. Kiderült, hogy a nő egyik rokonához indult, de nem talált oda. A rendőrök kiderítették, hogy az unoka, akihez ment volna, Szabadkígyóson lakik. Értesítették őt, majd megvárták, míg elment a nagymamájáért a vasútállomásra - adta hírül a police.hu

További programok »

Itthon

Új magasból mentő szolgál Orosházán

Péntek reggel rendszerbe állították Orosházán a tűzoltóság új, magasból mentő gépjárművét. A speciális jármű már az első napon debütált: Pusztaföldvárra egy leszakadó faághoz riasztották a tűzoltókat.
15:41
FEL