Két baleset a megye útjain

2020. február 29. 09:47 | behir

Dévaványán és Mezőkovácsházán balesetnél helyszíneltek, Körösladányban ittas járművezetés gyanúja miatt intézkedtek a rendőrök.

Békés megyében, február 28-án két személyi sérüléssel járó közúti közlekedési balesetről érkezett bejelentés a rendőrségre- írja a police.hu. Dévaványán, a Széchenyi utca és az Eötvös utca kereszteződésében, 8 óra 45 perc körül egy kamion vezetője nem adott elsőbbséget egy kerékpáros nőnek és összeütköztek. A mentők a nőt súlyos sérüléssel vitték kórházba. Mezőkovácsházán, az Alkotmány utcában, 14 óra 45 perc körül kerékpáros ütközött személygépkocsival, a biciklis férfi nyolc napon túl gyógyuló sérülést szenvedett. Mindkét baleset okát és körülményeit vizsgálja a rendőrség.

Ittas járművezetés gyanúja miatt intézkedtek a rendőrök február 28-án 20 óra 30 perc körül Körösladányban, a Lenkey utcában. Egy személygépkocsi vezetőjénél jelzett alkoholfogyasztást a szonda. A körösladányi férfit a rendőrök előállították, majd miután a Szeghalmi Rendőrkapitányságon végzett mérések eredménye is pozitív lett nála, büntetőfeljelentést tettek ellene.

További programok »

FEL