Két baleset a megye útjain

Baleset Sarkadkeresztúron és Békéscsabán, ittas járművezetés gyanúja miatt történt rendőri intézkedés Békéscsabán – számolt be a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság.

Békés megyében március 11-én két személyi sérüléssel járó közúti közlekedési balesetről érkezett bejelentés a rendőrségre. Sarkadkeresztúr külterületén, 8 óra után néhány perccel egy személyautó lesodródott az útról, árokba csúszott és felborult. A balesetben a jármű utasa könnyű sérülést szenvedett. Békéscsabán, a Gábor Áron utcában, 16 óra 15 perc körül egy személygépkocsi vezetője rosszul lett, majd nekiütközött egy garázs ajtajának. A mentők a férfit könnyű sérüléssel vitték kórházba.

Ittas járművezetés gyanúja miatt intézkedtek a rendőrjárőrök március 12-én, 1 óra körül Békéscsabán, a Jókai utcában. Egy személyautó vezetőjénél alkoholfogyasztást jelzett a szonda. További két légalkoholmérés is megerősítette az ittas járművezetés gyanúját, ezért a rendőrök bevonták a békéscsabai férfi vezetői engedélyét és büntető feljelentést tettek ellene.

 

Megosztás:

Címke: , ,