Két autóban nyolc illegális migráns - videóval

2017. április 4. 18:05 | Varga Diána

Embercsempészéssel gyanúsítható férfiakat fogtak el a rendőrök Békés megyében. A Békés Megyei Rendőr-főkapitányság Közterületi Támogató Alosztályának rendőrei 2017. április 3-án, 23 óra 30 perc körül, Orosháza külterületén leállítottak két személygépkocsit,…

Embercsempészéssel gyanúsítható férfiakat fogtak el a rendőrök Békés megyében.


A Békés Megyei Rendőr-főkapitányság Közterületi Támogató Alosztályának rendőrei 2017. április 3-án, 23 óra 30 perc körül, Orosháza külterületén leállítottak két személygépkocsit, amelyekben külföldiek utaztak - írja a police.hu. Nem volt náluk érvényes úti okmány és nem tudták hitelt érdemlően igazolni, hogy jogszerűen tartózkodnak Magyarországon. A nyolc, magukat szír állampolgárnak valló illegális migránst a rendőrség 2017. április 4-én átadta a román hatóság képviselőinek.

A személygépkocsikat magyar állampolgárok vezették, őket a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság Felderítő Osztálya bűnügyi őrizetbe vette. Mindkét férfi ellen embercsempészés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indult büntetőeljárás.

További programok »

Itthon

Két Békés megyei fürdő vesz részt a Strandok éjszakáján

Július 26-án tartják a Strandok éjszakáját, a 10. évét ünneplő rendezvényhez idén több mint 40 fürdő csatlakozott országszerte – mondta el a szentendrei V-8 Uszoda és Szabadidő Központban tartott keddi sajtótájékoztatón Boros László Attila, a Magyar Fürdőszövetség elnöke.
2019. július 16. 16:05
FEL