Két autó ütközött Gyula és Elek határában – újra halad a forgalom

2019. május 27. 09:39 | behir

Összeütközött két személyautó Békés megyében, a Gyulát Elekkel összekötő úton. A helyszínelés miatt teljes útlezárás van érvényben.

Békés megyében, Gyula és Elek között 2019. május 27-én, 8 óra után néhány perccel összeütközött két személyautó. A balesetben hárman megsérültek. A helyszínelés idejére az utat teljes szélességében lezárták. Kerülni mindkét irányból Kétegyháza felé lehet.
A rendőrség a közlekedők megértését és türelmét kéri!

 

A rendőrség nemrég arró tájékoztatott, hogy a forgalomkorlátozás a Gyula és Elek közötti úton megszűnt, a helyszínelés befejeződött, a rendőrség az útlezárást 10 óra 20 perckor feloldotta, mindkét forgalmi sáv járható.

További programok »

Kék hírek

Eltiltás hatálya alatt vezetett a békéscsabai férfi, börtönbüntetésre ítélték

Eltiltás hatálya alatt elkövetett járművezetés bűntette miatt az Orosházi Járási Ügyészség vádirata alapján 8 hónap időtartamú végrehajtandó (!) börtönbüntetésre ítélt jogerősen az Orosházi Járásbíróság előkészítő ülésén egy 55 éves büntetett előéletű, visszaesőnek minősülő békéscsabai férfit. A bíróság ezen felül 2 évre eltiltotta a közügyek gyakorlásától és 3 évre a közúti járművezetéstől is.
10:47
FEL