Két ápolónőt ütött meg egy férfi a csabai kórházban

2021. április 24. 08:48 | behir

Személyi sérüléssel járó balesetek és bűncselekmény gyanúja miatt történt rendőri intézkedés.

Békés megyében április 23-án két személyi sérüléssel járó közúti közlekedési balesetről érkezett bejelentés a rendőrségre - írja a police.hu. Mezőkovácsházán, a Deák Ferenc utcában 6 óra 45 perc körül egy kisteherautóval közlekedő férfi elsodort egy kerékpárost, aki nyolc napon belül gyógyuló sérülést szenvedett.

 

(Fotó: police.hu)

(Fotó: police.hu)

 

Békéscsabán, a Lencsési úti kerékpárúton 19 óra körül egy biciklis hátulról nekiütközött egy gyalogosnak. A kétkerekű járművet hajtó férfi, aki a gyanú szerint ittasan közlekedett, súlyosan megsérült.

A békéscsabai kórház egyik kórtermében megütött két ápolónőt egy férfi április 23-án 21 óra 45 perc körül. Az egészségügyi dolgozók könnyebben megsérültek. A Békéscsabai Rendőrkapitányság közfeladatot ellátó személy elleni erőszak miatt eljárást indít az 51 éves férfi ellen.

További programok »

Itthon

Október 17-én ismét lesz 4 Labda Bajnokság

Már javában zajlik a 4 Labda Bajnokság szervezése Békéscsabán. A már több mint 10 esztendeje létező rendezvényt Kormos Mihály, a BRSE korábbi szakmai igazgatója hívta életre. A program szervezését négy évnyi szünet után a Körös Tollaslabda Sport Egyesület vállalta el. A szervezők családi és baráti csapatok nevezését várják.
2021. szeptember 21. 18:20
FEL