Késnek a vonatok a záhonyi és a békéscsabai vonalon

2022. október 17. 11:03 | behir.hu

Előreláthatólag délutánig késnek a vonatok a záhonyi és a békéscsabai vonalon a szajoli állomáson megrongálódott felsővezeték miatt.

A Mávinform a vasúttársaság honlapján azt írta, hogy Szolnok és Törökszentmiklós, valamint Szolnok és Tiszatenyő között pótlóbuszok szállítják az utasokat. A menetrendszerinti járatok módosított útvonalon közlekednek, Szajolon a vasútállomást is érintik.

– A tájékoztatás szerint Szolnok és Törökszentmiklós között a Volánbusz menetrendszerinti járatain elfogadják a vasúti jegyeket és bérleteket. Reggel 8 órától a Budapest-Szolnok-Debrecen-Nyíregyháza-Záhony és a Budapest-Szolnok-Lőkösháza vonalon közlekedő vonatok felármentesen vehetők igénybe – írták.

További programok »

Itthon

Fiktív vevőkkel trükköztek a gépjárműalkatrész-kereskedők

A Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) a gépjármű-alkatrészek kereskedelmét ellenőrizve olyan fiktív vásárlókra bukkant, akik adatait csak a számlázás miatt hozták létre. Az ilyen adásvételek azonban az eladók felelősségét is felvetik. A jelenség visszaszorítására a NAV folyamatosan ellenőrzi a gépjármű-alkatrészek nagykereskedelmét.
2023. március 21. 18:55
FEL