Kautzky Armand is szorít Kara Tündéért

2016. október 28. 07:37 | Fekete Kata

Sajnos egyelőre csak álom, hogy visszatérjen a színpadra Kara Tünde, akinek tavaly nyáron, próba közben állt meg a szíve - írja a Bors.

A 42 éves, Jászai Mari-díjas színésznő a békéscsabai Jókai Színház egyik legnépszerűbb művésze, amelyik darabban ő játszott, ott biztosan telt ház volt. Ezért is rázta meg a közvéleményt színpadi rosszulléte, és ezért lesik azóta is a róla szóló híreket. Noha újra­élesztették és másfél hét alatt sikerült kijönnie a kómából, de az állapota sajnos továbbra is aggodalomra ad okot.

A Bors megkereste Tünde egyik kollégáját és személyes jó barátját, Kautzky Armandot, akivel tíz éven át játszottak együtt egy kétszemélyes darabot.

– Mit is mondhatnék, szívszorító, ami Tündével történt – kezdte szomorúan Kautzky Armand. – Annyit árulhatok el az állapotával kapcsolatban, hogy bár a rosszulléte óta javult az állapota, de még mindig drámai a helyzet. A barátok, a kollégák tartják, tartjuk a kapcsolatot családdal, és reménykedve várjuk, hogy hátha egyszer jó hírek érkeznek róla. Ez egyelőre nincs így.
 

FEL