Kálmán Tibort és csapatát támogatja a Jobboldali Összefogás Békésen

2019. szeptember 2. 15:28 | behir

Balázs László elnök és Vámos Zoltán titkár a békési Jobboldali Összefogás nevében egy közleményt juttatott el szerkesztőségünkbe. A közleményt az alábbiakban olvashatják.

 

"Közgyűlésünk egyhangú szavazással döntött arról, hogy Kálmán Tibor jelenlegi alpolgármestert polgármester-jelöltként állítja, hasonlóképpen képviselő-jelöltként indulni kívánó csapatát teljes támogatásáról és bizalmáról biztosítja a közelgő választáson.

 

  A napokban Békésen is kezdetét vette az őszi helyhatósági választások kampánya. Az előttünk álló szavazás tétje - ha lehet - még nagyobb, mint bármikor korábban, hiszen városunkban most egy példátlan mértékű összefogás bontakozott ki, mely a FIDESZ, a KDNP, a Jobboldali Összefogás, a Békési Kisgazdakör, a KÉSZ és a Fidelitas zászlaja alatt egy táborba szólítja a teljes polgári Jobboldalt.

 

  Ez a hatalmas összefogás nem csak méreteiben, de lehetőségeiben is páratlan erőforrást jelenthet városunknak. Kálmán Tibor és a mögötte felsorakozott csapat egy rutinos, szakemberekből és ízig-vérig békési lokálpatriótákból álló közösség. Nem utolsó sorban a csapat hét tagja a szervezetünk, a Jobboldali összefogás tagja is.

 

  A Jobboldali Összefogás teljes tagsága, elnöksége, mostani önkormányzati tisztségviselői örömmel és büszkeséggel ajánlják a békésiek figyelmébe ezt a megfiatalított, a békésiek érdekeit és lehetőségeit hitelesen képviselni tudó közösséget, amely egyrészt megőrizné tizenhárom év kemény munkájának gyümölcseit, másrészt új lendületével, a kormány, a támogatók - és remélhetőleg városunk közösségének - hathatós támogatásával tovább dolgozhatnak településünk fejlődéséért.

 

  Tagjaink sorából a leköszönő polgármester, a búcsúzó képviselők ezután is minden megszerzett tapasztalatukkal, tudásukkal támogatják majd az új városvezetést tanácsadói - és nem tisztségviselői - szinten.

 

  A Jobboldali Összefogás Békésért Polgári Kör tehát ezúton is arra kér mindenkit, hogy  szavazatukkal járuljanak hozzá Kálmán Tibor és az őt támogató csapat - s velük együtt Békés város - sikeréhez!

Balázs László és Vámos Zoltán"

 

További programok »

FEL