Kábítószert fogyasztott, a rendőrök előállították

Békés megyében január 4-én személyi sérüléssel járó közúti közlekedési balesetről nem érkezett bejelentés a rendőrségre. Kábítószer-birtoklás gyanúja miatt állítottak elő egy 23 éves fiatalembert Gyulán, akinél igazoltatás közben, egy gyors teszttel végzett vizsgálat eredménye mutatta ki, hogy kábítószert fogyasztott – tájékoztatott közleményében a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság.

Kábítószergyanús anyagot találtak a rendőrök egy férfinál január 4-én, Gyulán. A 23 éves fiatalembert a Pósteleki úton igazoltatták, a gyors teszttel végzett vizsgálat eredménye szerint kábítószert fogyasztott. A Gyulai Rendőrkapitányság kábítószer birtoklása vétség gyanúja miatt rendelt el nyomozást, és a férfitól lefoglalt cigaretta hatóanyag tartalmát igazságügyi szakértővel vizsgáltatja meg.

Rendőrök hívtak mentőt egy férfihoz január 4-én, Bélmegyeren. A férfi ismerőseinek nem nyitott ajtót, nem tudtak bejutni a lakásába. A rendőrök a bezárt ajtót kifeszítették és a megtalálták a férfit, aki az ágya mellett, a földön feküdt. A mentők kórházba vitték.

Eltévedt idős férfit vittek haza január 4-én a rendőrök Orosházán. A Kölcsey utcában, 19 óra 45 perc körül egy járókelő figyelt fel arra, hogy a 76 éves férfi nem tudta, merre induljon el és leült egy padra. Rendőri segítséget kért és járőrök megérkezéséig vigyázott az idős emberre, aki elmondta, hogy eltévedt, nem tud hazamenni. A rendőrök hazavitték és átadták a feleségének.

 

Megosztás:

Címke: , ,