Kábítószer-kereskedelem gyanúja miatt őrizetben

2019. július 12. 12:49 | behir

Békéscsabán a rendőrség őrizetbe vett egy 17 éves fiút, aki a gyanú szerint kábítószert terjesztett. Összesen 176 darab kábítószer gyanúját keltő tablettát és növényi törmeléket foglaltak le tőle a nyomozók.

Kábítószer-kereskedelem bűntett gyanúja miatt őrizetbe vett a rendőrség egy 17 éves fiatalt Békéscsabán. A fiú 2019. július 11-én 17 óra körül Békéscsabán, a Berényi úton kábítószer gyanúját keltő növényi törmeléket és tablettákat adott el egy ismerősének. A nyomozás adatai szerint egy 18 éves lány is korábban legalább 10 alkalommal vásárolt tőle marihuánát és a múlt héten egy extasy tablettát.

 

Fotó: police.hu

 

A 17 éves fiúnál tartott házkutatás során a rendőrök összesen 176 darab kábítószer gyanúját keltő tablettát és szárított növényi törmeléket foglaltak le, amelyeknek a hatóanyag-tartalmát igazságügyi szakértővel vizsgáltatják meg.

A Békéscsabai Rendőrkapitányság a büntetőeljárás során tisztázza, hogy a fiatalember kitől szerezte be a nála talált anyagokat és hány embernek adhatott el belőlük. A tőle vásárlókat a rendőrség kábítószer birtoklása vétség elkövetésével gyanúsítja.

 

Forrás: police.hu

További programok »

FEL