Kábítószer birtoklás és lopás miatt történtek rendőri intézkedések a megyében

2020. május 2. 14:47 | behir

Egy férfinél kábítószer-fogyasztást jelzett a gyorsteszt Békésen, míg Békéscsabán egy férfi vasat akart lopni a munka ünnepén.

Békésről, május 1-én előállítottak a rendőrök egy férfit. A gyorsteszt kábítószer-fogyasztást jelzett nála - írja a police.hu. A Békési Rendőrkapitányság kábítószer birtoklása vétség gyanúja miatt nyomozást rendelt el és vizsgálja, hogy a bélmegyeri férfi fogyasztott-e tiltott bódító hatású szert, ha igen, mit, és hogyan jutott hozzá.

A Békéscsabai Rendőrkapitányság rendőrei május 1-én 11 óra 30 perc körül előállítottak egy békéscsabai férfit, mert a gyanú szerint vasat akart lopni egy békéscsabai telephelyről. A 41 éves férfi ellen a rendőrkapitányság büntetőeljárást indított.

 

Itthon

Békés megyében is elindult a célzott, csoportos tesztelés

Pénteken indult el a szociális intézményekben dolgozók célzott koronavírus tesztelése, hétfőtől pedig elkezdődött az egészségügyi dolgozók, pedagógusok és bölcsődei dolgozók szűrése is. A vizsgálatokat önkéntes alapon, a koronavírus kimutatására alkalmas, úgynevezett antigén gyorsteszttel végzik az erre szakosodott szűrőcsapatok.
17:14
FEL