Kábítószer birtoklás és lopás miatt történtek rendőri intézkedések a megyében

2020. május 2. 14:47 | behir.hu

Egy férfinél kábítószer-fogyasztást jelzett a gyorsteszt Békésen, míg Békéscsabán egy férfi vasat akart lopni a munka ünnepén.

Békésről, május 1-én előállítottak a rendőrök egy férfit. A gyorsteszt kábítószer-fogyasztást jelzett nála - írja a police.hu. A Békési Rendőrkapitányság kábítószer birtoklása vétség gyanúja miatt nyomozást rendelt el és vizsgálja, hogy a bélmegyeri férfi fogyasztott-e tiltott bódító hatású szert, ha igen, mit, és hogyan jutott hozzá.

A Békéscsabai Rendőrkapitányság rendőrei május 1-én 11 óra 30 perc körül előállítottak egy békéscsabai férfit, mert a gyanú szerint vasat akart lopni egy békéscsabai telephelyről. A 41 éves férfi ellen a rendőrkapitányság büntetőeljárást indított.

 

További programok »

Itthon

A sorok között kortyolni – Így fonódott össze a szépirodalom a borkultúrával

A 95. Ünnepi Könyvhét helyi programkavalkádjának csendes lezárása volt a Könyvheti Borudvar, amely a Békés Megyei Könyvtár Munkácsy-udvarában kapott helyet. A szombat esti szimpóziumon a borkultúra és az irodalom kellemesen savas elegyét fogyaszthatták a megjelentek a – Vozár M. Krisztián zongoraművész révén – kis szekundokkal, tercekkel kibélelt térben.
20:56
FEL