Jövő héten nyit a jégpálya Békéscsabán

2019. november 7. 06:30 | Gyemendi Réka

Nagyban folynak a munkálatok a Csabai Rendezvénypajtában, ugyanis november 16-án, szombaton ismét megnyitja kapuit a jégpálya a Csabai Rendezvénypajtában.

Ennek apropóján egész hétvégén ingyenes korcsolyázási lehetőséggel várják az érdeklődőket, a helyszínen korcsolyát is lehet majd bérelni.

Kiss Roland rendezvényszervező elmondta: idén is több programmal készülnek. Mint mondta, a legvonzóbb ezek közül mindig a közönségkorcsolyázás és a jégkorong, délelőttönként pedig az általános iskolások vehetik birtokba a pályát a tankerülettel való együttműködésnek köszönhetően.

 

 

Ezen felül hétvégenként és a téli szünet idején többféle szórakoztató programmal várják majd a kicsiket és nagyobbakat, így jön majd a Mikulás, lesz jégdiszkó és a szervezők további meglepetésekkel is készülnek.

– Ebben az évben sok újítással várjuk az érdeklődőket: teljesen új fém palánkrendszer lesz felállítva, ezen kívül pedig gondolunk azokra a gyerekekre, akik meg szeretnének tanulni korcsolyázni. A Csabai Farkasok Jégkorong Egyesülettel együttműködve hétvégente gyermekkorcsolya oktatást tartunk, amelynek első része inygyenes – ismertette a részleteket Kiss Roland.

FEL