Jogsijuk ugyan már nem volt, de vezettek

2021. augusztus 19. 11:02 | behir.hu

Kevermesen és Sarkadon járművezetés az eltiltás hatálya alatt, Dombegyházon kábítószer birtoklás gyanúja miatt történt rendőri intézkedés.

Két járművezetéstől eltiltott autóssal szemben intézkedtek a rendőrök 2021. augusztus 18-án Békés megyében. Az egyiket 15 óra 15 perc körül állították meg a rendőrjárőrök Kevermesen, a Battonyai utcában.  Az ellenőrzés során kiderült, hogy a 36 éves kevermesi férfit a Mezőkovácsházi Rendőrkapitányság 2021. szeptember 23-áig eltiltotta a járművezetéstől. A másikat Sarkadon, a Szegfű út és a Gyulai út kereszteződéséből 20 óra 45 perc körül állították elő. A 40 éves sarkadi férfit a Hódmezővásárhelyi Rendőrkapitányság tiltotta el a járművezetéstől 2021. december 17-éig. Mindkét esetben járművezetés az eltiltás hatálya alatt gyanúja miatt indult büntetőeljárás az autósokkal szemben.

Kábítószer gyanúját keltő anyagokat találtak a rendőrök egy megállított autóban 2021. augusztus 18-án 6 óra körül Dombegyház közelében. A jármű vezetőjénél pozitív értéket jelzett a drogteszt. Az 52 éves szerb állampolgárságú férfit a rendőrkapitányság nyomozói kábítószer birtoklása bűncselekmény gyanúja miatt kihallgatták. A rendőrség a lefoglalt fehér por kábítószer hatóanyag-tartalmát szakértővel vizsgáltatja meg.

forrás:police.hu

További programok »

Itthon

2023-ban is keres kiképezhető kutyákat a NAV

Ismét vásárol olyan kutyákat a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV), amelyek szakszerű kiképzés után szolgálatba állhatnak. Ezúttal kereső- és járőrkutyákra is szüksége van a szervezetnek. 10 hónapostól 3 évesig jöhetnek szóba az egészséges kutyusok. Gazdáik február 17-éig, e-mailben küldhetnek ajánlatot a vásárra.
2023. január 30. 18:20
FEL