Jó hangulatú pillanatkép

2016. július 19. 11:08 | behir.hu

A felkészülés második szakaszába érkezett a másodosztályú rajtra hangoló csabai labdarúgócsapat. A játékosok a keddi edzés előtt közös fotózáson vettek részt, ahol elkészültek a 2016/2017-es szezon hivatalos képei a lila-fehér klub idei keretéről.

- Pici mosoly, köszi, most karba tett kéz, nagyon jó - folyamatosan jöttek Jenei Péter fotós instrukciói, bár a játékosok már rutinosan mozogtak a gép előtt, ennek köszönhetően gyorsan elkészültek a felvételek. A program közben feltalálták magukat a játékosok, így a hangulattal sem volt probléma. A lila-fehérek számára ez is egy jó alkalom volt arra, hogy még jobb csapattá váljanak.

- Egy ilyen fotózásnak is lehet pozitív hangulata, kis ugratások, poénok mentek egymás között, egy ilyen közös program mindig össze tudja kovácsolni a társaságot – árulta el Bényei Balázs.

A csabai együttes az elmúlt héten egy algyői edzőtáborban folytatta a felkészülést, ahol szintén az volt a legfontosabb, hogy jobban megismerjék egymást a játékosok. A következő napokban már az utolsó szakaszba érkeznek az előkészületek.

- Most már a frissítés lesz az elsődleges, illetve játszunk még a hétvégén egy főpróbát, Szerbiába utazunk, egy szerb másodosztályú csapattal mérkőzünk, úgy gondolom, hogy az egy komoly erőfelmérő lesz, látjuk majd, hogy hol tartunk – fogalmazott Boér Gábor edző.

Az Előre jövő hétvégén a másodosztály egyik újoncához, a Ceglédhez látogat majd az NB II idei rajtján.

FEL