Javult a koncerthangzás a Csabagyöngyében

2015. november 9. 10:00 | Zsíros András

Hangelnyelők segítették a Presser-Rúzsa koncert sikerét. A Csabagyöngyében koncertezett csütörtökön a két ismert előadó.

Hatalmas várakozás előzte meg a Csabagyöngye Kulturális Központban Rúzsa Magdi és Presser Gábor november 5-én este megrendezett, Angyal mellettem című koncertjét. Az est be is váltotta az érdeklődők reményeit.

A két kiváló zenész mellett a kulturális központ Agóra termének hangzása is hozzájárult a koncert sikeréhez. Az eseményt a multifunkciós és a Hangversenyterem összenyitásával létrejött, mintegy 800 négyzetméteres térben rendezték.

Az Agóra terem akusztikáját a múltban több, jogos kritika is érte. Az intézmény ezért folyamatosan készíttetett akusztikai méréseket, vette igénybe hangmérnökök segítségét. A szakemberek instrukcióit követve a Csabagyöngye munkatársai hangelnyelőket szereltek fel a helyiségben, amik már a november 5-i rendezvényen éreztették jótékony hatásukat, a terem hangzása jelentősen javult.

A kulturális központ saját erős beruházásban végezte a munkát, mert fontosnak tartja, hogy vendégei elégedetten távozzanak eseményeiről. Az Agóra terem akusztikai minőségének javítását azonban még nem fejezték be, folytatják a megkezdett folyamatot.

A Csabagyöngye Kulturális Központ folyamatosan várja látogatói visszajelzéseit, s az esetleges kritikákra nem csak válaszüzenettel, tettekkel is reagál.

Forrás: csabagyongye.com

FEL