Játékosmozgás a Csirkefogóknál

2017. január 28. 09:58 | behir.hu

A Csabai Csirkefogók OB I B-s felnőtt csapatának egyik erőssége, Bodor Csanád Svájcba teszi át székhelyét, ott vállalt munkát, és minden jel szerint ott igyekszik játékával népszerűsíteni a magyar vízilabdát. Helyére új játékos érkezik a Keleti csoport listavezetőjéhez.

Nevezetesen a 29 esztendős Major Levente, aki korábban megfordult néhány mérkőzés erejéig az OB I-ben is. Legutóbb az OB II-es Szegedi TE EHÖK SE, ebben az esztendőben pedig a Szegedi Úszó, Vízilabda TE együttesét erősítette az univerzális játékos. Vagyis több poszton bevethető, így átlövőként, szélsőként, de ha kell álló bekként erősítheti a Csabai Csirkefogók VK törekvéseit.

A szegedi származású játékos nem mellesleg vízilabda edzői, valamint játékvezetői vizsgával is rendelkezik, az elmúlt években már több találkozón is közreműködött bíróként. Emellett Major Levente ült például a kispadon játékos edzőként az elmúlt években a hazai egyetemi és főiskolai vízilabda-bajnokságon a Szegedi Tudományegyetem csapatának kispadján, irányította a Tisza-parti együttes női csapatát is.

A csabai gárda február 25-én folytatja a bajnokságot az Újpest otthonában.

FEL