Itthon tesztel az Előre NKSE

2016. szeptember 1. 07:45 | behir.hu

A hétvégén nemzetközi kézilabda tornát rendeznek a Városi Sportcsarnokban. A házigazda mellett  két hazai rivális és a román Zalau szerepel a mezőnyben.

Szeptember 2-án és 3-án immár harmadik alkalommal rendezik meg Békéscsabán a Városi Sportcsarnokban a Global Safe Kupa Nemzetközi Női Kézilabda Torna. Az eseményen a házigazda Békéscsabai Előre NKSE mellett a román első osztályú HC Zalau, az Érdi VSE és a Mosonmagyaróvári KCSE csapatai vesznek részt. Az együttesek körmérkőzéses rendszerben küzdenek meg egymással a kupában, ahol a legtöbb pontot gyűjtő együttes lesz a torna győztese.

Program:
2016. szeptember 2., péntek
16 óra: Mosonmagyaróvári KCSE – Érdi VSE, 18 óra: Békéscsabai Előre NKSE – HC Zalau
2016. szeptember 3., szombat
09:30 óra: HC Zalau – Érdi VSE, 11:30 óra: Békéscsabai Előre NKSE – Mosonmagyaróvári KCSE, 16:00 óra: HC Zalau – Mosonmagyaróvári KCSE, 18:00 óra: Békéscsabai Előre NKSE – Érdi VSE

A tornára kétnapos belépőjegy is váltható 1.200 forintért, ami minden mérkőzésére érvényes, a pénteki és a szombati napra külön is váltható napijegy 1000-1000 forintért. A megmérettetés névadója, a Global Safe Services Kft. egy két generációs üzleti vállalkozás, amely 1994 óta foglalkozik biztosítás-közvetítéssel, békéscsabai és budapesti központtal. A névadó szponzor az idei évben még szorosabbra fűzte kapcsolatát a kézilabdasporttal. A Global Safe Services Kft. közreműködésével jött létre az a konferencia idén májusban, mely egy közösen felépített stratégia és fejlesztési koncepció tulajdonképpeni bemutatása volt az MKSZ, a NEKA, az Békéscsabai Előre NKSE, a Békési FKC, a Békéscsabai Belvárosi Diáksport Klub, és a Gyulasport Nonprofit Kft. részéről.

FEL