Ittasan vezetett, oszlopnak ütközött

2017. június 14. 18:46 | Papp Ádám Sándor

Ittasan vezette autóját és balesetet szenvedett egy férfi Gyulán. A rendőrség vádemelést javasol ellene.

Oszlopnak ütközött egy személygépkocsi 2017. március 17-én, 10 óra 30 perc körül Gyulán, a Galamb utcában.

A balesetben senki nem sérült meg, a jármű vezetője éppen el akart menni a baleset helyszínéről, amikor a rendőrök odaértek.  Többször felszólították, hogy állítsa le a járművet és szálljon ki az autóból, de ezt nem tette meg. Az egyik rendőr húzta be a kéziféket és állította le a kocsit. A férfi még ezután is próbálta beindítani a motort, el akart indulni.

Az alkoholszondát nem tudta megfújni, ezért a rendőrök orvosi vizsgálatra és mintavételre előállították. Az igazságügyi orvos szakértő véleménye szerint az 57 éves gyulai S. György vérében 1,72 g/l ezrelék volt a véralkohol koncentráció, tehát súlyosan ittas állapotban vezetett.

A rendőrök büntető feljelentést tettek ellene és bevonták a vezetői engedélyét. A Gyulai Rendőrkapitányság 2017. június 12-én lezárta a férfi ellen ittas járművezetés gyanúja miatt indított nyomozást és a büntetőeljárás iratait vádemelési javaslattal elküldte a Gyulai Járási és Nyomozó Ügyészségre.

Forrás: police.hu

További programok »

Gyula

Weisz Mór leszármazottai találkoztak a gyulai Weisz-villában

Weisz Mór leszármazottjainak családi találkozóját tartották meg az egykori Weisz-villában, a gyulai Béke sugárúton, júliust 14-én. A néhai gyulai kereskedő borméréssel kezdte, majd az első gyulai konyakgyár és pálinkafőzde is az ő nevéhez kötődik.
2019. július 15. 07:57
FEL