Ittasan vezetett, elvették a jogosítványát

Füzesgyarmaton ittasan is vezettek, baleset is történt.

Súlyos sérüléssel járó közlekedési baleset és ittas járművezetés gyanúja miatt történt intézkedés Füzesgyarmaton, elfogás Békéscsabán.

Füzesgyarmaton, a Mátyás utcában csütörtökön 16 óra 20 perckor személygépkocsi egy segédmotoros kerékpárral közlekedő férfival ütközött össze. A motor vezetője megsérült, sérülése a jelenlegi információk alapján 8 napon túl gyógyuló. A baleset körülményeit és a felelősség kérdését a Szeghalmi Rendőrkapitányság vizsgálja.

Ittas járművezetés gyanúja miatt állítottak elő a rendőrök egy férfit tegnap Füzesgyarmatról a Szeghalmi Rendőrkapitányságra. Az igazoltatásakor az alkoholszonda pozitív értéket jelzett, majd egy újabb mérés és az orvosi vizsgálat is megerősítette annak gyanúját, hogy ittasan vezette személygépkocsiját. A rendőrök a férfi vezetői engedélyét elvették és járművezetés ittas állapotban vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt büntető feljelentést tettek ellene.

A Békéscsabai Rendőrkapitányság rendőrei június 9-én elfogtak egy békéscsabai férfit. A 30 éves F. Ferenc ellen a Győri Járásbíróság csalás bűncselekmény elkövetése miatt adott ki elfogatóparancsot. A férfit a Békéscsabai Rendőrkapitányság bűnügyi őrizetbe vette és erről értesítette a körözést elrendelő hatóságot.

Forrás: Police.hu

Megosztás:

Címke: , , ,