Ittas vezetés Újkígyóson, Békéscsabán és Füzesgyarmaton

2018. szeptember 15. 09:41 | behir.hu

Ittas járművezetés gyanúja miatt intézkedtek a rendőrök Újkígyóson, Békéscsabán és Füzesgyarmaton.

Újkígyóson, a Wesselényi utca és a Radnóti utca kereszteződésében, 2018. szeptember 14-én, 11 óra 15 perc körül összeütközött egy személygépkocsi és egy segédmotoros kerékpárral közlekedő férfi. A balesetben senki nem sérült meg, de az utóbbi jármű vezetőjénél alkoholfogyasztást jelzett a szonda. A rendőrök ezért az újkígyósi férfit előállították orvosi vizsgálatra és mintavételre. A férfi ellen ittas járművezetés gyanúja miatt büntető feljelentést tettek. Emellett szabálysértés miatt is indul eljárás vele szemben, mert nincsen jogosítványa.

Ezen kívül, 2018. szeptember 14-én, Békés megyében még két helyen intézkedtek ittas járművezetés gyanúja miatt a rendőrök. Füzesgyarmaton, a Kossuth utcában, 5 óra 15 perc körül egy személygépkocsival közlekedő férfinál jelzett alkoholfogyasztást a szonda. Miután további két mérés is megerősítette az ittasság gyanúját, a férfi vezetői engedélyét elvették.

Békéscsabán, a Derkovits sorról, 8 óra 30 perc körül állítottak elő a rendőrjárőrök szintén egy személyautó vezetőjét. Nála is három légalkoholmérés eredménye lett pozitív, ezért bevonták a jogosítványát.  

Forrás: police.hu

 

További programok »

FEL