Ittas vezetés, rongálás, körözés – ez történt a megyében

Medgyesegyházán ittas járművezetés gyanúja, Békéscsabán közlekedés biztonsága elleni bűncselekmény miatt, Végegyházán pedig körözés alapján intézkedtek a rendőrök.

Békés megyében december 20-án személyi sérüléssel járó közúti közlekedési balesetről nem érkezett bejelentés a rendőrségre.

Medgyesegyházán, a Szabadság utcában, december 20-án 22 óra körül árokba csúszott egy személygépkocsi. Az autóban senki nem sérült meg, de a jármű vezetőjénél alkoholfogyasztást jelzett a szonda. A rendőrök a gyulai férfit előállították orvosi vizsgálatra és mintavételre, majd elvették a vezetői engedélyét és büntetőfeljelentést tettek ellene.

Letört egy sorompót egy ittas férfi december 20-án este Békéscsabán, a Kétegyházi úton. Az 50 éves férfi ellen a Békéscsabai Rendőrkapitányság közlekedés biztonsága elleni bűncselekmény miatt indított büntetőeljárást.

Végegyházán, december 20-án 13 óra 45 perc körül megtaláltak a rendőrök egy 16 éves lányt, akit eltűnés miatt keresett a Gyulai Rendőrkapitányság. A rendőrjárőrök a fiatalt visszavitték abba a gyulai lakásotthonba, ahol él.

Forrás: police.hu

Megosztás:

Címke: , , ,