Ittas sofőrt kaptak el a rendőrök Dévaványán

2020. március 1. 11:39 | behir

Dévaványán ittas járművezetés gyanúja miatt, Békéscsabán lopás miatt intézkedtek a rendőrök.

Ittas járművezetés gyanúja miatt intézkedtek a rendőrök február 29-én 16 óra 15 perc körül Dévaványán, a Dobó utcában - írja a police.hu. Egy mezőgazdasági vontató vezetőjénél jelzett pozitív értéket az alkoholszonda. A dévaványai férfit a rendőrjárőrök előállították a Gyomaendrődi Rendőrőrsre. További két légalkoholmérés is megerősítette az ittasság gyanúját, ezért büntetőfeljelentést tettek ellene. Emellett szabálysértési eljárás is indult vele szemben, mert a traktornak és a pótkocsinak sem volt forgalomi engedélye, valamint a jogosítványát sem tartotta magánál.

Békéscsabáról, február 29-én előállítottak a rendőrök egy férfit, aki a gyanú szerint egy dohánybolt előtti kerékpártárolóból ellopott egy biciklit. Az 59 éves békéscsabai férfi ellen a Békéscsabai Rendőrkapitányság lopás vétség gyanúja miatt indított büntetőeljárást. A nyomozók az ellopott kerékpárt lefoglalták és visszaadták a tulajdonosnak.

 

Itthon

A Magyarországra érkezett vakcinák típusa és mennyisége

Kedden újabb 114 660 adagot tartalmazó Pfizer-vakcina szállítmány érkezett Magyarországra és hamarosan megérkezik az újabb Szputnyik-vakcina szállítmány is, amely 180 ezer adag első és 100 ezer adag második komponensű vakcinát tartalmaz. Magyarország immár 5 oltóanyaggal rendelkezik, ennek is köszönhető, hogy felgyorsulhatott az oltás és uniós átlag fölött van a lakosság átoltottsága.
09:41
FEL