Ittas sofőrökkel gyűlt meg a baja a Békés megyei rendőröknek

2021. április 1. 10:40 | behir.hu

Orosházán balesetnél helyszíneltek, Körösladányban ittas járművezetés gyanúja miatt intézkedtek a rendőrök.

Orosházán, a Könd utca és a Kálvin tér kereszteződésében március 31-én 16 óra 45 perc körül egy személygépkocsi vezetője nem adott elsőbbséget egy másik autósnak és összeütköztek. A mentők egy járművezetőt könnyű, egy utast pedig súlyos sérüléssel vittek kórházba.  A baleset okát és körülményeit az Orosházi Rendőrkapitányság vizsgálja – számolt be róla a police.hu.

Baleset Orosházán, 2021.03.31.-én. Fotó: police.hu

Baleset Orosházán, 2021.03.31.-én. Fotó: police.hu

 

Ittas járművezetés gyanúja miatt intézkedtek a rendőrök március 31-én 16 óra 30 perc körül Körösladányban, a Vesszőséri úton. Egy személygépkocsi vezetőjénél jelzett pozitív értéket az alkoholszonda. A jármű vezetőjét a rendőrök előállították a Szeghalmi Rendőrkapitányságra, ahol további két légalkoholmérés is megerősítette az ittasság gyanúját. A rendőrök a 32 éves körösladányi férfi ellen büntetőfeljelentést tettek.

További programok »

Kék hírek

Randalírozott, lopott és egy idős férfit is kihasznált egy sarkadi nő

A Gyulai Járási Ügyészség két rendbeli kifosztás bűntette, garázdaság vétsége és szabálysértési értékre üzletszerűen elkövetett lopás vétsége miatt emelt vádat egy 41 éves, többszörösen büntetett előéletű sarkadi nő ellen. Az egyik kifosztást édesanyjával, egy 56 éves, szintén büntetett előéletű nővel közösen követte el, így vele szemben is vádat emelnek.
06:21
FEL