Ismét kötelező a maszkviselés a Békés Vármegyei Központi Kórházban

2023. december 5. 13:00 | behir.hu

A Békés Vármegyei Központi Kórház főigazgató főorvosa, dr. Becsei László felhívja a betegek és a látógatók figyelmét arra, hogy a légúti megbetegedések egyre gyakoribb előfordulása miatt 2023. december 4-étől a betegellátó helyeken, illetve a betegekkel való kontaktus során a maszkviselés kötelező!

Mindenki köteles orvosi maszkot, munkavédelmi maszkot vagy textil, illetve más anyagból készült maszkot olyan módon viselni, hogy az az orrot és a szájat folyamatosan elfedje. A maszkviselési kötelezettség nem vonatkozik, a 6 év alatti kiskorúakra, az értelmi vagy pszichoszociális fogyatékossággal élő, vagy autista személyekre, valamint a kórházban az ápolt betegekre, amennyiben ők a kórtermükben tartózkodnak – olvasható a kórház tájékoztatójában.

 

További programok »

Itthon

Gyula és Békés vármegye a díszvendége a csütörtökön kezdődő Utazás Kiállításnak

Csütörtöktől vasárnapig rendezik meg a 46. Utazás Kiállítást a HUNGEXPO Budapest Kongresszusi és Kiállítási Központban. Idén a rendezvény díszvendége Gyula, a történelmi fürdőváros, valamint Békés vármegye. A sikeres szereplés érdekében a jelentős turisztikai vonzerővel bíró települések részvételével tavaly év végén munkacsoport is alakult.
2024. február 20. 16:47
FEL