Iskolákból lopott, őrizetbe vették

2017. december 22. 14:05 | behir

Gyulán elfogtak a rendőrök egy férfit, aki a gyanú szerint több diáktól lopott.

Gyulai iskolákból lopott az a férfi, akit 2017. december 21-én, 12 óra körül fogtak el a rendőrök Gyulán, a Vásárhelyi Pál utcában. A 20 éves kevermesi H. Roland 2017. december 18-a és 20-a között három intézményben járt. Rendszerint a délutáni órákban ment be az iskolákba és több diáktól lopott. Az egyik általános iskolából elvitte egy diák mobiltelefonját, valamint egy másik tanuló táskáját. Máshol az öltözőbe surrant be, és egy fiú nadrágjának a zsebéből vett ki mobiltelefont. Ezen kívül a harmadik iskolából egy mobiltelefont, illetve egy tanuló pénztárcáját lopta el.

A Gyulai Rendőrkapitányság H. Rolandot lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt bűnügyi őrizetbe vette. A rendőrség vizsgálja, hogy a 20 éves férfi hány lopást követhetett el.

 

Forrás: police.hu

További programok »

Gyula

A kastélyban és a várban folytatódik a városismereti képzés

Gyakorlati résszel folytatódik a Gyulai Turisztikai Nonprofit Kft. városismereti képzéssorozata. Tavasszal a járványhelyzet miatt online platformon frissíthették fel a várossal és a turisztikai attrakciókkal kapcsolatos ismereteiket kilenc gyulai szálláshely és a Várfürdő dolgozói. Október 27-én személyesen is találkozhatnak a vár és az Almásy-kastély kínálatával.
2021. október 23. 12:27
FEL