Iskolákból lopott, Békéscsabán fogták el a salgótarjáni férfit

2017. június 23. 10:17 | behir

Iskolák öltözőiből lopott el telefonokat, pénzt és ékszert az a férfi, akit a békéscsabai rendőrök fogtak el tavaly decemberben. Korábbi bűncselekmények miatt két rendőrkapitányság is körözte. A rendőrség vádemelést javasol ellene.

Két iskolából is lopott az a férfi, akit 2016. december 2-án fogtak el a békéscsabai rendőrök. A salgótarjáni Ny. István először 2016 októberében járt Békéscsabán, akkor 10 mobiltelefont és készpénzt vitt el egy iskola öltözőjéből. Másfél hónappal később 2016. december 2-án egy másik intézményben 12 diákot károsított meg. Másodjára már nem jutott messzire, a bejelentés után egy órával elfogták. A vasútállomáson éppen az induló vonatot várta, amikor a békéscsabai rendőrök igazoltatták. Táskájából előkerültek az ellopott telefonok, pénz és ékszer is. A lefoglalt dolgokat a diákok rövid időn belül visszakapták.

 

 

A 43 éves férfi nem csak Békéscsabán követett el bűncselekményeket, a Szerencsi Rendőrkapitányság és a Kecskeméti Rendőrkapitányság is körözte.

A Békéscsabai Rendőrkapitányság a lopás bűntett miatt elrendelt nyomozás június 20-án lezárta és a büntetőeljárás iratait a gyanúsított ellen vádemelési javaslattal továbbította a Békéscsabai Járási Ügyészségre.

 

Forrás: police.hu

További programok »

FEL