Irány a Dunakanyar, folytatódik a vízilabda-utánpótlás pontvadászata

2020. október 9. 14:38 | behir

A Békéscsabai Vízilabda Klub csapatai számára három hetes pauza után folytatódik a pontvadászat az országos utánpótlás-bajnokságon.

Mint arról a klub beszámolt: a hosszabbra nyúlt szünetnek prózai okai vannak. Az A2 Keleti csoportjának mezőnye kilenc tagú, az első fordulót követően a mieink „erőnyerők” voltak, majd egy lyukas hét vége következett, október 11-én viszont a bajnoki harmadik körrel folytatódik az eseménysor.

Vasárnap azonban a klub csapatai meg sem állnak Leányfaluig, ahol a KÓPÉ Dunakanyar Waterpolo vendégeiként ugranak vízbe a helyi sátortetős uszodában. Vendéglátóik csapatai acélosnak ígérkeznek, hiszen az ifjúságiak két mérkőzésből kettőt megnyertek, a serdülők és a gyermek gárda pedig a csabaihoz hasonlóan hárompontos. Igaz, míg a csabai alakulat egy mérkőzésből hozta a hármat, a Dunakanyar kettőből.

Elöljáróban elmondható: kemény rangadó vár a fiatalokra. A három mérkőzésen Ádám Frank, Bors Dorottya és Fejős Róbert játékvezetők működnek közre.

A harmadik forduló párosítása. Ifjúságiak. Október 11., vasárnap, 13.30 óra: KÓPÉ Dunakanyar Waterpolo–Swietelsky-Békéscsaba. 14.30: Aqua SE, Nyíregyháza–Hódmezővásárhelyi VSC. 16.00: Koelner-Csongrádi VVSE–Ceglédi VSE. 17.30: Budafóka XXII. kerületi SE–Oázis SC, Budapest.

Serdülők. Október 11., vasárnap, 12.00: Aqua SE, Nyíregyháza–Hódmezővásárhelyi VSC. 12.15: KÓPÉ Dunakanyar Waterpolo–Swietelsky-Békéscsaba. 14.30: Budafóka XXII. kerületi SE–Oázis SC, Budapest. 14.45: Koelner-Csongrádi VVSE–Ceglédi VSE.

Gyermek korcsoport. Október 11., vasárnap, 11.00: KÓPÉ Dunakanyar Waterpolo–Swietelsky-Békéscsaba. 13.15: Aqua SE, Nyíregyháza–Hódmezővásárhelyi VSC. 13.30: Koelner-Csongrádi VVSE–Ceglédi VSE. 16.00: Budafóka XXII. kerületi SE–Oázis SC, Budapest.

További programok »

Sport

Röplabda egy héten keresztül – nyári tábort szervezett a BRSE

Már ötödik éve, hogy a Békéscsabai Röplabda Sportegyesület megszervezi nyári táborát. A viharsarki klub programjának első turnusára több mint 50 gyermek jelentkezett. Az edzők naponta több edzést tartanak a fiataloknak, de ügyességi és kézműves foglalkozások is szerepelnek a palettán.
2021. június 24. 17:25
FEL