Ingyenesen elérhetővé tettek egy gyermekgyógyászati könyvet

2020. április 7. 10:01 | behir

A Semmelweis Kiadó ingyenesen elérhetővé tette az interneten az I. Sz. Gyermekgyógyászati Klinika szakorvosai által jegyzett, Mit tegyek, ha beteg a gyermekem? című 2015-ös könyvet.

A szülőknek szánt gyermekgyógyászati kiadvány célja, hogy hasznos, gyakorlati ismeretekkel lássa el a szülőket, bemutatva a leggyakoribb gyermekkori problémákat a csecsemőkortól egészen a pubertás korig, valamint azok kezelési módszereit, kiemelt figyelmet szentelve annak, hogy mikor kell szakemberhez fordulni segítségért írja a semmelweis.hu.

A kiadvány az egészen mindennapos bajok mellett – például a láz vagy a fejfájás – az olyan ritkábban tárgyalt területekre is kitér, mint a nemi szervek megbetegedései, a vérproblémák és a viselkedészavarok, felhívva a figyelmet arra is, hogy mikor szükséges szakember segítségét kérni, emellett pedig hasznos tanácsokkal és szakorvosi elérhetőségekkel is ellátja a szülőket.

Az eredetileg 2015-ben megjelent nagysikerű kiadványt az I. Sz. Gyermekgyógyászati Klinika orvosai, dr. Szabó Attila klinikaigazgató, dr. Krivácsy Péter főorvos és dr. Cseh Áron egyetemi tanársegéd szerkesztették.

A Mit tegyek, ha beteg a gyermekem? című könyv ide kattintva érhető el PDF-formátumban.

 

Forrás: semmelweis.hu

 

További programok »

FEL