Ingyenes a görkori és görhoki pálya a Csabai Rendezvénypajtában

2019. július 12. 19:31 | Szendi Rita

Télen jég-, nyáron görkorcsolyapálya – egyre több sportolási lehetőséget biztosít a Csabai Rendezvénypajta az érdeklődőknek. A sportolni vágyók bejelentkezés nélkül, ingyenesen próbálhatják ki a görkorit.

A békéscsabai Skate Korisuli Egyesület elnöke is szívesen hozza ide táborzóit, hogy itt edzenek.

– Jó lehetőségnek tartom, hiszen sokkal könnyebb és kevésbé balesetveszélyes ilyen felületen korizni. Rossz idő esetén is egy jó opció – fogalmazott Laczkó Klára.

A Csabai Rendezvénypajta a sportolási lehetőségeket folyamatosan bővítve, szinte közösségi sportkomplexumként funkcionál, ahol a strandröplabda, a ping-pong, a darts, az akrobatikus trambulin mellett már az inline görkorcsolya és görhoki pályát is használhatják az érdeklődők.

Kiss Roland, a Csabai Farkasok sportigazgatója elmondta, hogy a helyszínt bárki igénybe veheti, térítésmentesen. Egyedül az eszközökért kell kauciót fizetni, amelyet az edzés végén vissza is kapnak. A sportigazgató arról is beszélt, hogy nagy népszerűségnek örvend ez a sportág a fiatalok körében, mind hobbi, mind verseny szinten.

A Csabai Rendezvénypajta tervei között szerepel nyári programként egy regionális inline görhoki-, darts-, és röplabda-bajnokság megszervezése is.

További programok »

Sport

Indul az utazás – Békésben is közös szurkolásra hívják a drukkereket

Pénteken a Németország–Skócia mérkőzéssel elkezdődik a 17. labdarúgó Európa-bajnokság, a mieink pedig szombaton lépnek pályára először Svájc ellen. Marco Rossi csapatának sokan szurkolnak majd a helyszínen, de Békéscsabán és Gyulán is óriás kivetítők várják majd a drukkereket a magyar együttes találkozóira.
2024. június 14. 19:23
FEL