Igazi adventi hangulat a csabai Ligeti Vásáron – galériával

2022. december 10. 15:04 | Mikóczy Erika

Az esős, inkább őszies idő sem tántorította el az árusokat és az érdeklődőket, javában zajlik a Ligeti Vásár Békéscsabán, a Széchenyi ligetben.

Igazi helyi kézműves remekekben gyönyörködhet, gasztronómiai és egyéb ajándékot vásárolhat az ünnepekre, aki ellátogat szombaton délután a vásárba.
 
A Körösök Völgye Látogatóközpontban és az udvarán fellállított sátorban szinte mindent beszerezhetünk ahhoz, hogy ízletesebbé, szebbé tegyük az ünnepeket. Ezen felül gyertyát önthetnek, mézeskalácsot és madárkalácsot is készíthetnek az érdeklődők. 
 
Nem mindennapi tehát a kínálat, és este hét óráig még bárki részese lehet ennek. Fotókon mutatjuk, mi mindennel várja önöket Békéscsabán a Liegeti Vásár. 
 
 

Ezek is érdekelhetik

További programok »

Itthon

Németh Szilárd: A nemzeti konzultáció egy sikeres eszköz Brüsszelben

Orbán Viktor miniszterelnök sikeresebben tud tárgyalni Brüsszelben, amennyiben a lakosság részt vesz a nemzeti konzultációban – fogalmazott a rezsicsökkentés fenntartásáért felelős kormánybiztos csütörtökön Békéscsabán. Németh Szilárd szerint fontos, hogy akik Európában és helyben, akár itt, Békéscsabán szeretnék képviselni a magyar, illetve a helyi emberek érdekeit, azoknak szabadoknak, szuveréneknek kell lenniük.
19:42
FEL