Idős nőket bántalmazott egy dombiratosi férfi

2021. július 27. 12:58 | behir.hu

A férfi mindkettőjüktől pénzt követelt, egyiküket egy késsel is megsebesítette. A rendőrök a rablással gyanúsítható férfit a helyszínen elfogták.

Dombiratoson, 2021. április 13-án 17 óra 45 perc körül egy férfi bement egy házba és az ott lakó 78 éves nőtől pénzt követelt. A nő nem akart adni neki, ezért bántalmazta őt. A megfélemlített idős asszony végül mégis adott neki pénzt, ekkor azonban a férfi a bankkártyáját is elvette tőle. Ezután a nő ki tudott menekülni a házból, rázárta a támadójára az ajtót és a szomszédjához, egy 75 éves nőhöz ment át segítséget kérni.

Miközben hívták a rendőrséget, a férfi kiszabadult és a kirabolt nő után indult. Őt és a segítőjét is bántalmazta, tőle is pénzt követelt, majd felkapott az asztalról egy konyhakést és megvágta a 75 éves nő lábát. A rendőrök rövid időn belül megérkeztek a helyszínre, ahol elfogták a 34 éves dombiratosi férfit. A Mezőkovácsházi Rendőrkapitányság rablás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított büntetőeljárást ellene. A bántalmazott nők közül az egyik súlyos, míg a másik könnyű sérülést szenvedett.

A nyomozás vizsgálati szakaszában a rendőrök a szükséges eljárási cselekményeket elvégezték és az ügy iratait a napokban továbbították a Battonyai Járási Ügyészségre.

Forrás: police.hu
 
 
 
 

További programok »

FEL