Idén is sokan voltak kíváncsiak az Esküvő kiállításra

2016. január 25. 17:25 | Horváth Szabolcs

Nagy múltra tekint vissza az Esküvő kiállítás, amit szombaton 12-ik alkalommal rendeztek meg a Csabagyöngye Kulturális Központban. Több, mint negyven kiállító mutatta be szolgáltatásait, ajánlatait, mindazt, ami elengedhetetlen egy jól sikerült mondhatni tökéletes lakodalomhoz.

Amennyiben bárki komolyan foglalkozik a közelgő esküvő gondolatával, rájön, hogy rengeteg dologról kell gondoskodnia, azért, hogy a nagy napon minden tökéletes legyen. A főszervező célja idén is az volt, hogy minden egy helyen megtalálható legyen, ezért széles termékpalettával érkeztek 2016-ban is a kiállítók.

- Gyakorlatilag aki ide kilátogat az jó szerével, teljes szélességében, teljes körűen megtalálja a szolgáltatásokat, tehát itt fel tudják öltöztetni az ifjú párt, lehet ötleteket gyűjteni, például a dekorációkra, arra, hogy a boldogító igen után hol éreznék legjobban magukat a család a barátok társaságában- mondta Nóvé Zoltán az Esküvő kiállítás főszervezője.

Voltak fotósok portfólióval felszerelkezve, operatőrök, dj-k, vőfélyek és még a nászúthoz vagy éppen a lakodalomhelyszínhez is lehetett ötleteket gyűjteni.

- Nálunk a jegyes pár a birtokon egy komplett csomagot kap. Ha kilátogatnak hozzánk még egy mustra keretében az ételeket, a süteményeket is végig kóstolhatják, megnézhetik a ruhákat és három dekoros cég is bemutatkozik, vagyis a lakodalom az esküvő, a megvendégelés teljes skáláját meg kapják nálunk- mondta a Gellény Birtok PR menedzsere K. Szabó Anna.  

Volt olyan ifju pár, akik igaz 2017-re tűzték ki a nagy napot, de néhány fontos dologban lehet, hogy már jó előre döntésre is jutottak, köszönhetően a kiállításnak.

- Például itt a menyasszonyi ruháknál én már találtam kedvemre valót, aminek a leendő férjem is örül, de én a leginkább, hiszen szerintem ez ilyenkor a nő életében talán a legnehezebb feladat. Most meg pont a meghívókat böngésszük- mondta a leendő ara. 

A szépség, a harmónia, az elegancia az esküvők fontos részét képezi, ezt is érzékelhették a jegyes párok a Csabagyöngyében, akik folyamatosan érkeztek erre a két napra, nem is csak Békés megyéből.

- Megyén kívüli vendégeink is voltak a tavalyi esztendőben és nem csak megyén kívüli, hanem még a Partiumból is jöttek át emlékszem az elmúlt esztendőben- közölte Herczeg Tamás Csabagyöngye Kulturális Központ igazgató helyettese.

A termékpaletta rendkívül változatos volt az esküvő kiállításon, ahol a főszervező azt is elmondta, hogy 2017-ben is a kulturális központ ad majd otthont a rendezvénynek. A kiállítók már készülnek és jövőre megint Békéscsabára érkeznek majd, hogy bemutassák a legújabb trendeket, a legújabb divatot, ami még szebbé és elegánsabbá teheti az esküvő napját. 

FEL