Hűtők a kórháznak - hirdetésért cserébe

2018. március 1. 13:11 | Szendi Rita

A kórházi képújság a legfontosabb egészségügyi információk közlése mellett arra is szolgál, hogy a városban tevékenykedő cégek, üzletek szolgáltatásait reklámozza. A hirdetésért viszont nem csak pénzt, hanem a kórházba szükséges eszközöket is elfogadnak. Így kapott most két új hűtőgépet.

Nagyjából 1 évvel ezelőtt indult el az Orosházi Kórház képújság szolgáltatása, jelenleg öt televízión futnak a hirdetések és a legfontosabb egészségügyi információk. Az indulásnál nagy segítséget kaptunk a Könd utcai vásárcsarnok bejáratával szemben található “Elektro Diszkont Orosháza” üzlet tulajdonosától.
– Orosháziként nekem is fontos, hogy kórházunk jól felszerelt legyen, az ott gyógyulók és a dolgozók kényelmesen és komfortosan érezzék magukat. Üzletemben elektronikai eszközöket forgalmazunk, így én ezzel tudok segíteni – mondja Kohári Norbert. – Egy éve keresett meg a kórház főigazgatója, fel tudok-e ajánlani televíziókat a képújsághoz. Szívesen tettem, főleg, hogy nem ingyen kérték, hiszen a készülékek értékét lehirdethettem. Ez így ebben a formában mindenkinek jó üzlet volt – fogalmaz az üzletvezető.

Az együttműködés sikerén felbuzdulva nemrégiben újra megkeresték az üzlet tulajdonosát, hiszen két hűtőgépre volt szükségük, hogy a kardiológiai osztályon, valamint a Csecsemő- és Gyermekosztályon a betegek és a dolgozók el tudják benne helyezni a hűtést igénylő ételeket, italokat. Kohári Norbert most is nyitott volt, így az “Elektro Diszkont Orosháza” üzletéből két közepes méretű, egyenként 50 ezer forint értékű hűtőgépet kapott a kórház, amit dr. Duray Gergő főigazgató vett át. És ahogy korábban, most sem kértük ingyen, hiszen az üzlet hirdetése az adományért cserébe látható lesz a kórházi képújságban a következő hónapokban is.

Aki a kórházi képújságban hirdetne, netán a mostanihoz hasonlóan eszközt ajánlana fel kórházunknak hirdetésért cserébe, az érdeklődjön a főigazgatói titkárságon a szakrendelő 3. emeletén, vagy írjon emailt az igazgatosag@ohk.hu címre és kérje ajánlatunkat.

Forrás: Orosházi Kórház

További programok »

FEL