Húsvéti Tavaszünnep lesz a Körösvölgyi Állatparkban

2022. április 5. 08:20 | behir.hu

A Körös-Maros Nemzeti Park Igazgatóság szarvasi bemutatóhelye 2022. április 17-18-án színes és izgalmas programokkal várja kedves látogatóit, ahol kicsik és nagyok egyaránt találhatnak majd kedvükre való érdekességeket.

A Körösvölgyi Állatpark a húsvéti hosszú hétvége minden napján nyitva tart, Húsvét Vasárnap és Húsvét Hétfőn pedig programok is várják majd a vendégeket. Aki ellátogat az állatpark „Húsvéti Tavaszünnep” című rendezvényére, az a több, mint ötvenféle, Kárpát-medencére jellemző állatfaj megtekintése mellett ezeken a napokon izgalmas, látványetetéssel egybekötött állatismertetőkön is részt vehet. Mindkét napon lehetőségük lesz vendégeinknek „Húsvéti rejtélyfejtésre” is. A szakmai programokat hagyományőrző tojásfestés és egyéb kézműves foglalkozások is kísérni fogják.

Fotó: Körös-Maros Nemzeti Park Igazgatóság

A kicsiket állatsimogató és a Kölyök-zug játszótér is várja. A rögtönzött nemzeti parki védjegyes piacon is kóstolhatnak és válogathatnak ízletes őstermelői sajtokból, mézekből, lekvárokból a vendégek. A Körösvölgyi Állatpark látogatóközpontjában mindennap megtekinthető lesz a Körös-Maros Nemzeti Park természeti kincseit bemutató állandó, interaktív kiállítás és az „Ötezer év tanúi-Halmok a Tiszántúl középső részén” című időszaki kiállítás is. A részletes programot itt tekinthetik meg:

Forrás: Körös-Maros Nemzeti Park

További programok »

FEL