Horvát balátlövőt igazolt a Békéscsabai Előre NKSE

2024. június 11. 19:15 | behir.hu

A csabai klub 2025. június 30-ig érvényes szerződést kötött a horvát Sara Sabliccsal, aki a francia első osztályban szereplő Hand Ball Club Saint-Amand együttesétől érkezik a Viharsarokba – jelentette be az egyesület kedden.

A 24 éves, 191 cm magas balátlövő védekezésben a hármas poszton szerepel, így érkezésével a védelemben is bővültek Rácz Sándor variációs lehetőségei.

– Nagyon megtisztelő számomra a lehetőség, hogy egy olyan klubban játszhatok a jövőben, amely a világ egyik legerősebb bajnokságában szerepel. Nagyszerű lehetőségnek látom, hogy magas szinten tapasztaljak meg egy új kézilabdakultúrát, és továbbfejlődjek játékosként. Különösen várom, hogy a hazai környezetben léphessek pályára a szurkolóink előtt, és győzelmeket ünnepelhessek velük – fogalmazott Sara Sablic a megállapodás aláírását követően.

A horvát játékos a két portugál, a kapus Jessica Ferreira és az átlövő Mariana Ferreira Lopes után a lila-fehér együttes harmadik nyári igazolása. A klubvezetők tovább dolgoznak a keret megerősítésén, remélhetőleg hamarosan újabb érkezőkről is be tudnak majd számolni – zárul be a közlemény.

 

További programok »

FEL