Hét balesetben tíz sérült a megye útjain

2019. október 12. 11:08 | behir.hu

Az egyik sérült életét vesztette, hárman súlyos sérüléssel kerültek kórházba.

Békés megyében, október 11-én hét személyi sérüléssel járó közúti közlekedési balesetről érkezett bejelentés a rendőrségre - írja a police.hu.

Gádoroson, 8 óra 15 perc körül személygépkocsi kerékpárossal ütközött, a kerékpáros könnyű sérülést szenvedett. Negyedórával később Gyomaendrődön, a Kossuth utcában egy személygépkocsi nekiütközött egy háromkerekű kerékpárjával az úttest szélén álló nőnek. A nő az úttestre esett és súlyosan megsérült. Szarvason, a Móra Ferenc utcában, 11 óra körül elesett és súlyos sérülést szenvedett egy robbanómotoros kerékpárral közlekedő férfi.

 

Baleset Békéscsaba külterületén (Fotó: police.hu)

Baleset Békéscsaba külterületén (Fotó: police.hu)

 

Békéscsaba külterületén, 14 óra után néhány perccel lesodródott az útról és árokba borult egy személygépkocsi. A balesetnek három könnyű sérültje van. Csanádapáca külterületén, 16 óra 45 perc körül személygépkocsi kisteherautóval ütközött, a személygépkocsi vezetője könnyebben megsérült. A Mezőkovácsháza és Kaszaper közötti úton, 17 óra 20 perckor összeütközött egy személygépkocsi és egy tehergépkocsi. A személygépkocsi vezetője a helyszínen életét vesztette, a teherautó sofőrje súlyosan megsérült. Orosháza külterületén, 19 óra 10 perckor egy személygépkocsi elsodort egy kerékpárost, a kerékpáros könnyű sérülést szenvedett.

 

További programok »

FEL