Hét balesetben hatan sérültek meg szerdán a vármegyei útjain

2023. szeptember 28. 12:00 | behir.hu

Csak szeptember 27-én hét személyi sérüléssel járó közúti közlekedési balesetről érkezett bejelentés a rendőrségre.

Békéscsabán, a Franklin utca és a Pataky László utca kereszteződésében 5 óra 45 perc körül egy személygépkocsi vezetője nem adott elsőbbséget egy kerékpárúton közlekedő kerékpárosnak. Összeütköztek, a kerékpáros elesett és nyolc napon túl gyógyuló csonttörést szenvedett. Szintén Békéscsabán, a Vozárik utca és a Bartók Béla út kereszteződésénél 9 óra után néhány perccel két kerékpáros ütközött, egyikük könnyebben megsérült.

Gyomaendrődön 14 óra 45 perc körül a Fő útról a Tompa Mihály utcára kanyarodott egy személygépkocsi, de eközben elütött egy kerékpárúton közlekedő kerékpárost. A kerékpáros nő könnyű sérülést szenvedett. Sarkad külterületén 15 óra 20 perckor motorkerékpáros és személygépkocsi ütközött, a motoros könnyebben megsérült.

Békéscsabán, a Bánát utca és a Tessedik utca találkozásánál 16 óra 15 perc körül egy balra kanyarodó személygépkocsi vezetője nem adott elsőbbséget egy szemből érkező motorosnak. Összeütköztek, a motor vezetője könnyű, utasa súlyos sérülést szenvedett. Néhány perccel később szintén Békéscsabán, a Kisfényesi utca és a Cseresznye utca kereszteződésében elesett és könnyű sérülést szenvedett egy segédmotorkerékpárral közlekedő nő.

Végül 16 óra 40 perckor Szarvason, a Liszt Ferenc utcában egy kerékpáros gyermek hátulról nekiütközött egy előtte lassító személygépkocsinak. A 13 éves fiú megsérült, de állapota nem súlyos.

Forrás: police.hu

További programok »

Itthon

Szárnyakat bontottak a Karácsonyi Angyalok, várják az adományokat

Bonnyai Sándor idén is felhívással fordul azokhoz, akik szeretnének segíteni a rászorulókon, és szeretnék, ha mindenkinek jutna ajándék az ünnepen. A Karácsonyi Angyalok elnevezésű gyűjtőakcióról beszélgetett vele a 7.Tv Aktuális című műsorában Kugyelka-Zámbori Eszter műsorvezető.
12:48
FEL