Mórádi Zsolt meglepődött, mennyi minden történt, míg ő a sport-realityben volt

2020. március 30. 17:46 | behir

Mórádi Zsolt az Exatlon Hungary elhagyása után meglepődött mi minden történt a világban amíg bent volt a műsorban. A tízszeres kick-box világbajnok elmondta, hogy mellbevágó volt szembesülni azzal, hogy milyen nagyot fordult a világ.

A Hazai öltöző vendége ezúttal Mórádi Zsolt volt aki alaposan meglepődött, amikor elhagyta az Exatlon Hungary-t. A tízszeres kick-box világbajnok a TV2 műsorának forgatása után hazatérve döbbent rá, hogy a világjárvány egyre nagyobb méreteket ölt, és több világsztár is meghalt, amíg a sport-realityben volt.

„Mi annyira el voltunk szigetelve, hogy még a telefonjaink sem voltak nálunk, így semmilyen hír nem jutott el hozzánk. Éppen ezért mellbevágó volt szembesülni azzal, hogy milyen nagyot fordult a világ, amíg az Exatlonban voltam. Gondolok itt a világjárványra, vagy olyan sportcsillagok távozására, mint Kobe Bryant, vagy Wichmann Tamás” – mesélte Mórádi Zsolt. 

A világklasszis beszámolt többek között a Peace and Sport szervezetben betöltött szerepéről és arról is, hogy mitől tudnak olyan sikeresek lenni a magyar kick-boxosok. A sportágban ugyanis a magyarok a világ elitjéhez tartoznak, és rendre éremdömpinggel zárják a világ- és Európa-bajnokságokat.

Az oldalt idekattintva érhetik el. 

 

Ezek is érdekelhetik

További programok »

FEL