Hatodszor is a feljutás a cél az LTP-nél – ez történt a 2. fordulóban

2022. április 27. 13:55 | Kovács Dávid

Április 19. és 22. között rendezték a városi kispályás labdarúgó bajnokság idei szezonjának 2. fordulóját Békéscsabán. A 2. csoport egyik újonca, az LTP FC eddig öt szezont töltött a városi bajnokságban és mind az öt alkalommal osztályt váltott. A csapatnak tavasszal is az a célja, hogy a legjobb két együttes között zárjon csoportjában.

Az LTP rangadóval nyitotta a bajnokságot, az elképesztő kispályás rutinnal rendelkező Feronil Nyelviskola ellen kezdett és játszott 2-2-es döntetlent. A fiatalokból álló gárda a második körben az Elit-Őrtől 5-2-es vereséget szenvedő Vízművel játszott a Tréning Center műfüves pályáján. Az LTP esélyeshez méltó módon kezdte az összecsapást, villámgyorsan vezetéshez jutott és folyamatosan növelte az előnyét a tartalékosan felálló riválissal szemben. A gárda Kiss Róbert és Kőszáli Attila vezetésével tetszés szerint érte el a góljait, egy percig sem forgott veszélyben a győzelem.

– Négyen sérültek meg múlt héten, közte az első számú kapusunk, de betegség is miatt volt hiányzó. Egy nagyon jó ellenféltől kaptunk ki, nem feltétlenül ezt a meccset kellett megnyernünk, számunkra a bennmaradás a cél ebben a rövidített szezonban – fogalmazott Tóth Tibor, a Vízmű játékosa. A vesztes felet talán csak egy dolog vigasztalhatta a nagykülönbségű vereség alkalmával, a meccs gólja az ő nevükhöz fűződik, szinte egy egészpályás ívelés után szépített a csapat még az első félidőben.

– Mivel azt a ziccert kihagytad, ezért most te maradsz fent, a többiek jönnek cserébe – szólt az edzői intelem a kispadról – a fiatalos, nagy rohanásban Stuber Géza van segítségére az LTP csapatának, próbálja rendszerezni az együttes játékát, amikor kell, nagyobb tempót diktál, de amikor lassítani kell, akkor azt jelzi a játékosok felé, akik meg is fogadják a tanácsokat.

 

Szabó Gergő szerint a csapat képes lehet ismét a feljutásra (Fotó: Such Tamás)

Szabó Gergő szerint a csapat képes lehet ismét a feljutásra (Fotó: Such Tamás)

 

– Mi általában teljes csapattal vagyunk, az állandóság az egyik nagy fegyverünk, igyekszünk stabilan játszani ebben az évben is – értékelte a 17-2-es sikert Szabó Gergő, az LTP csapatkapitánya. – Általános iskolás korunk óta játszunk együtt, nagyon jó ismerjük egymást, családias hangulat jellemző a csapatra, ez az egyik legnagyobb erősségünk. Minden évben sikerült feljutnunk, de ez nem azt jelenti, hogy nincsenek konfliktusok a csapatban, próbáljuk ezeket megoldani és évről évre még jobban összekovácsolódni.

Az LTP mindenesetre meggyőző játékkal nyert a 2. fordulóban és négy ponttal várja a Carbon Car Center Kft. elleni összecsapást, az együttes pedig a folytatásban sem áll majd meg, a cél a feljutás ebben a szezonban is.

 

Galéria

 

Ez történt a 2. fordulóban

 

1. CSOPORT
SZISZI-SZITA – SÖRDÖGÖK 1-6
SÖR BÁR FC - VÁNDORLÓ BÖLÉNYEK 4-4
XILÁN - GYÖNGY PRESSZÓ 2-3
MUSE - SAPI HORGÁSZTÓ 2-4
NÁDAS FC - CSABAGYÖNGYE FC 1-0
HABA ÉS HABA SECURITY – CSABATÁJ 3-0
* A CSABATÁJ CSAPATA NEM JELENT MEG A MÉRKŐZÉSEN

 

 

2. CSOPORT
VÍZMŰ - LTP FC 2-17
S-MAX - MOLNET TEAM 5-2
FERONIL NYELVISKOLA - ELEKTROMIXOUTLET-FAVORIT FC 2-1
CARBON CAR CENTER KFT. - ELIT-ŐR 0-3
DIGIARTFOTO.HU TEAM - BOCA JUNIORS 3-3
ACANASHOP.HU - KUTTOR KFT 5-1

 

 

3. CSOPORT
48-AS VITÉZEK - ETIL ALAKULAT 3-5
GALÉRIA INVEST – KÖZÚT 5-0
BRISE - FC BORDEAUX 5-3
ALBAPART - LIVE SPORT PUB 3-0
MCK – PEDAGÓGUS 5-3
JANINAGRO – TONDACH 2-6

 

 

4. CSOPORT
3. FÉLIDŐ - 4 ÉVSZAK CATERING 1-2
POZOR FC - REÁD MARGIT 1-6
FC HAJTÓMŰ - SWIETELSKY FC 2-0
KOZMA FC - CBA DÉVAVÁNYA 2 -2
NETZITA - FODOR BÚTOR 12-2
BLACK TOP – CYCLO 3-8

 

 

5. CSOPORT
GRÓSZ BURKOLÓHÁZ - MARZEK KNER NYOMDA 2-1
FREE POINTS - HÖRPINTŐ FC 1-3
SÖR BÁR FC II. - ALIBI'88 5-1
ALFA-GÉP - HL GUMISZERVIZ 9-2
ARANYCSAPAT – VÁROSHÁZA 7-1
DRINK TEAM - NECSESZDEL UNITED 2-2

 

 

6. CSOPORT
FÉNYES FC – TIMOTEX 3-5
FOCI KOMMANDÓ - FC GITANO 2-6
FC NÖVÉNYFUTÁR - ÉPÍTŐ REFORM 1-3
HIRSCHMANN FC - OLD FOX 1-3
DOGLAND FC – IFC 0-2

 

 

További programok »

FEL