Határozatlan ideig háttérbe vonul az ismert videós

2020. október 26. 18:31 | behir

Magyarország egyik legismertebb youtubere, Radics Peti egy időre felhagy a videózással, hogy a magánéletére koncentrálhasson. A videós több, mint 785 ezer feliratkozóval rendelkezik a YouTube-on.

Radics Peti az alábbi bejegyzést osztotta meg a közösségi oldalán:

"Sziasztok!

Sokat gondolkodtam a csatornámon, a videóimon és azon hogy mennyire kihatással van ez az egész a magánéletemre és az egyéb munkáimra. Úgy érzem, jelenpillanatban alkalmatlan vagyok egy ekkora embertömeggel rendelkező csatorna vezetésére. Túl sok figyelmet szenteltem rá, a magánéletem rovására. Nem kezdem el sorolni, hogy mennyi minden történik jelenleg is a háttérben, amiről nagyon kevesen tudnak, így csak annyit szeretnék ezzel kapcsolatban mondani, hogy SOK most ez nekem. Túl sok az elvárás amiknek nem tudok jelenleg megfelelni.

Elindultam egy úton, amiről nem szeretnék letérni, ha viszont ebben az állapotban videózok tovább, azt érezni fogja mindenki. Talán már érzitek is.
Ha az ember nem tud 100 százalékot belevinni a munkájába, az pocsék lesz, ezt pedig szeretném elkerülni és nem erőltetni. Túl sokszor hagytam figyelmen kívül saját magam. Ennek ideje véget vetni. Így határozatlan időre szüneteltetem a tartalomgyártást.

Szeretnék majd egyszer visszatérni újult erővel, friss ötletekkel, 110 százalékon pörögve.  Vannak nagyon ígéretes projektjeim, amiket ha most fejeznék be ebben az állapotban, egy rakás szar lenne, nem pedig maradandó. Sokszor követtem el ezt a hibát. Egy alkotó kivetíti akarva-akaratlanul is az érzelmeit a videóiban, ezt pedig nem szeretném így ebben az állapotban.

Van 3 projekt amik még publikálásra kerülnek a következő napokban, utómunka van csak vissza velük, azokat szeretném befejezni, aztán szünetre vonulok. Nem tudom meddig. Lehet hogy pár nap, hetek, hónapok de szükséges ameddig nem jön minden egyenesbe körülöttem és saját magamban.

Köszönöm a megértéseteket!  A napokban még találkozunk."

Közzétette: Radics Peti Hivatalos oldala – 2020. október 26., hétfő
FEL