Hárman sérültek meg a reggeli balesetben

2023. január 27. 10:50 | Szabó Judit

Pénteken, a kora reggeli órákban egy személygépkocsi letért az útról, majd az árokba csapódott. A személygépjárműben hárman utaztak, mind a hárman megsérültek.

Pénteken reggel baleset történt a 47-es főúton, Kamut térségében. Mezőberény irányából Békéscsabára tartott az a személygépjármű, amely egyelőre tisztázatlan körülmények között, nem követte a körforgalom jobbra tartó ívét, egyenesen haladt tovább, majd az árokba csapódott.

Feuerwerker Béla rendőr alezredes, a Békés Vármegyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense elmondta, hogy az autóban hárman utaztak, mind a hárman megsérültek. A sérülés fokát egyelőre nem tudni. 

A rendőrség arra kéri a közlekedőket, hogy az időjárási viszonyoknak megfelelően közlekedjenek. A helyszínelést befejezték, zavartalanul halad tovább a forgalom. 

Galéria

 

További programok »

Itthon

Fiktív vevőkkel trükköztek a gépjárműalkatrész-kereskedők

A Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) a gépjármű-alkatrészek kereskedelmét ellenőrizve olyan fiktív vásárlókra bukkant, akik adatait csak a számlázás miatt hozták létre. Az ilyen adásvételek azonban az eladók felelősségét is felvetik. A jelenség visszaszorítására a NAV folyamatosan ellenőrzi a gépjármű-alkatrészek nagykereskedelmét.
2023. március 21. 18:55
FEL