Hamarosan nyit a Napsugár Bábszínház

2021. május 3. 12:50 | behir.hu

A Békéscsabai Napsugár Bábszínház bejelentette, milyen feltételekkel várják a nézőket.

A múlt hét végén a beoltottak száma meghaladta a négymillió főt, ezzel együtt a kormány lazított az addig érvényben lévő korlátozásokon. Ennek értelmében megnyílhattak többek közt a kulturális intézmények, így a színházak is. Hogy Békéscsabán mivel készülnek, arról itt írtunk bővebben. 

A Napsugár Bábszínház hétfőn arról is beszámolt, hogy első lépésként hétvégi, családi délutánjaikra várják a látogatókat. Az előadótermekben a nézőszámot 50 főben maximalizálják, és továbbra is érvényes, hogy előzetesen jegyet kell foglalni. (20/293-5626).

Érkezéskor fel kell majd mutatni a védettségi igazolványt és a személyazonosításra alkalmas okmányt. Az intézmény munkatársai – az éppen játszó színészek kivételével – viselni fogják a maszkot, ezt javasolják a nézőknek is. Belépéskor továbbra is lázat mérnek, és kérik, hogy mindenki használja a kihelyezett fertőtlenítőt.

Az előadóterem levegőjét folyamatosan fertőtlenítik, az előadások végén pedig közös játék lehetőséget is biztosítanak, amelyen a színészek maszkot viselnek majd.

További programok »

FEL